GEZOCHT! Installateur

 

 

1. Organisatie Van Der Heijden Yachts BV te Waalwijk

Activiteit:
Het (service)gericht uitvoeren van (onderhouds)werkzaamheden en installatiewerkzaamheden, binnen de gestelde tijds- en kwaliteitsnormen, met een accent op installaties/ installeren.

2. Omgeving

Ronald van der Heijden startte in 1993 zijn activiteiten met het bouwen van jachten. Als jonge gedreven ondernemer met een technische marineachtergrond was het zijn ideaal een werf op te richten waar kwalitatief hoogwaardige jachten gebouwd zouden moeten worden. Gezien de groei van het bedrijf en het feit dat er al meer dan 400 jachten door de werf zijn afgeleverd mogen we stellen dat Ronald met zijn hechte team hierin is geslaagd.
Om aan de steeds toenemende vraag naar grotere en luxueuzere jachten te kunnen voldoen groeit het bedrijf nog steeds. Het bedrijf slaat haar vleugels steeds verder uit op het gebied van type/grootte van de boten. Daarnaast breidt de klantenkring zich geografisch steeds verder uit.

3. Plaats in de organisatie

De medewerker rapporteert aan leidinggevende. Leidinggevende maakt in overleg met de medewerker afspraken over de te realiseren resultaten op de benoemde resultaatgebieden, evalueert en beoordeelt deze resultaten.
Daarnaast geeft de medewerker leiding aan de installatieploeg. Hij geeft het voorbeeld, informeert en stuurt de installatieploeg aan, en coördineert de werkzaamheden. De voorman draagt verantwoording voor het eindproduct van de installatieploeg.

4. Werkzaamheden

Verricht alle voorkomende (onderhouds-)werkzaamheden, inclusief voorbereidende werkzaamheden, veelal op basis van vooraf gegeven (mondelinge) instructies.
Assembleert en installeert elektrische bedrading, apparaten, machines, schakelmateriaal etc., maakt daarbij gebruik van hand- en elektrisch gereedschap.
Voert preventieve onderhoudstaken uit zoals: het controleren, reinigen en repareren van installaties, om problemen te ontdekken en te voorkomen.
Analyseert en achterhaalt de oorzaak waarom elektrische installaties, apparatuur, onderdelen etc. slecht of niet functioneren.
Repareert en verricht bij- en afstellingen bij installaties, machines, defecte onderdelen etc.
Inspecteert elektrische systemen, installaties en onderdelen om risico’s en defecten tijdig vast te stellen en te achterhalen.
Informeert leidinggevende over de te verrichten werkzaamheden, consequenties en de tijdsduur en houdt hem op de hoogte tijdens de uitvoering van (onderhouds-)werkzaamheden.
Zorgt voor het goed in orde houden en opruimen van de werklocatie(s).
Geeft ondersteuning aan collega’s en/ of derden..

5. Verantwoording

Draagt verantwoordelijkheid voor de door hem of haar uitgevoerde werkzaamheden.
Draagt verantwoordelijkheid voor zijn team.
Draagt zorg voor het in goede staat houden van kleding, materiaal en gereedschappen.
Beheert van de ten behoeve van de uitoefening van de functie ter beschikking staande onderhoudsbus en de daarin opgenomen materialen en gereedschappen.
Verantwoordt gewerkte uren (middels weekstaat).
Heeft kennis van het arbobeleidsplan en ontruimingsplan.

6. Functie-eisen

MBO werk- en denkniveau.
Kennis en ervaring met onderhoudswerkzaamheden m.b.t. installaties/ installeren.
Zelfstandig kunnen werken.
Dienstverlenende houding en contactuele vaardigheden.
Stressbestendig en flexibel.

7. Functieniveau

CAO Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven, bijlage 1 Functie-indeling
Deze functie is ingedeeld in functiegroep C.

8. CONTACT FORM

Graag nodigen we je uit om te reageren op deze uitdagende vacature. Vul het onderstaande contactformulier in of bel +31 (0) 416 65 19 06. Tot snel op onze jachtwerf!

WANT TO PLAY HARD? COME FIND US AT

Van der Heijden Yachts
Duikerweg 29
5145 NV Waalwijk
The Netherlands
Tel. +31 (0) 416 65 19 06

van_der_heijden_yachts_logo